Video’s voor Zzp’ers

Ruiten helpt kleine bedrijven groter worden door het bedrijf te laten shinen in eigenheid.

Met bewegend beeld op je pagina, verlevendig je je site, en toon je de persoonlijkheid van jou en jouw bedrijf. Door middel van videofilmpjes op je webste kun je deze meer laten leven en je merk en sfeer van je bedrijf duidelijker in beeld laten komen.

In deze tijd van recessie en concurrentie is het belangrijk om je te onderscheiden en je vindbaar te laten maken.

Websurfers zoeken zelf naar producten en informatie. Youtube is na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Door het plaatsen van productpresentaties op Youtube help je je klanten en trek je meer bezoekers naar je website.

Jouw reputatie is afhankelijk van wat jij, en jouw  produkten of diensten uitstralen, maar dan moet je wel gezien en gevonden worden.

Als zelfstandig ondernemer ben je niet alleen bezig met je beroep maar soms nog meer met alle dingen erom heen . Aquasitie is voor velen een vervelende, tijdrovende bezigheid en bovendien een grote kosten post.

Met videomarketing krijg je in korte tijd meer klanten met minder moeite.

Als dienstverlener kun je jezelf in een filmpje op je website (of youtube) presenteren zodat mensen jou als persoon kunnen leren kennen. Ik coach je in je presentatie zodat je positief en zelfverzekerd in beeld komt.

Voordelen videomarketing

  • Video is snel en makkelijk. Met videomarketing krijg je meer klanten met minder moeite
  • Video is zeer persoonlijk waardoor je je kunt onderscheiden. 
Je kunt heel direct tegen je potentiële klanten spreken. Zij zien wie en hoe je bent en kunnen daardoor veel beter beoordelen of jij als dienstverlener bij hen past.
  • Video neemt wantrouwen weg. 
Doordat video zo persoonlijk is, komt veel beter over dat jij te vertrouwen bent. Vooral als je een dienst levert die minder standaard is en daardoor meer vertrouwen van potentiële klanten vraagt, kan dit je erg helpen.
  • Video maakt je vindbaar. 
Doordat jouw video niet alleen op je eigen website te zien zal zijn maar ook op YouTube, verhoog je jouw online vindbaarheid.
  • Videomarketeting geeft de branding van jouw bedrijf een grote impuls

Video-marketing is hot, maar zoals veel technieken die je kunt toepassen om meer klanten met minder moeite te krijgen, heeft het alleen nut als je weet hoe je het zinvol kunt toepassen. Laat dit daarom over aan een professional die met u mee denkt.

Waarom Ruiten?

  • Met Esther haar opleidingen in mediakunst, expressie en coaching, kan Ruiten meer persoonlijke producties maken en net die extra dimensie en persoonlijkheid geven aan de presentatie van producten, diensten en bedrijven.
  • Door de vrouwelijke kijk, werken wij vanuit een meer intuïtieve, persoonlijke benadering met oog voor details
  • Ruiten maakt kwalitatief hoogwaardige videoproducties voor zzp-ers voor een betaalbare prijs.

Ruiten, voor al uw videoproducties in bedrijfsvideo’s, presentatie video’s , rapportages, instructievideo’s, marketing video’s, huis verkoop en op verzoek nog meer.

Meer informatie

Scenesther biedt de technische, creatieve en inhoudelijke ingrediënten op maat. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op.

Advertenties