Bruiloft

Waarom Ruiten?

Ruiten onderscheid zich van de standaard bruiloft video, waar standaard opnames en montages worden gehanteerd volgens een vast concept.

Ruiten benadert elke bruidsreportage als een uniek project waarbij er zo goed mogelijk de sfeer wordt weergegeven en de persoonlijkheid van het bruidspaar en de verwanten naar voren laat komen.

Met Esther haar veelzijdige achtergrond in film, expressie en coaching, maakt Ruiten vakkundige, creatieve en persoonlijke producties die net die extra dimensie geeft aan een bruiloft waardoor het echt jullie film wordt.

Door haar vrouwelijke kijk, heeft ze een meer intuïtieve, persoonlijke benadering met oog voor details. Ruiten filmt in cinematic docu-style, waarin emoties en humor op een natuurlijke manier worden weer gegeven en het de viewer het gevoel geeft er bij te zijn.

Meer informatie

Ruiten biedt de technische, creatieve en inhoudelijke ingrediënten die op uw wensen worden afgestemd. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat Ruiten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advertenties